[et_pb_woopro_breadcrumb _builder_version=”4.4.1″][/et_pb_woopro_breadcrumb]

voip voor zzp, mkb en grootzakelijk

In samenwerking met voice-over-ip provider Voicedata uit Hengelo leveren wij professionele telecommunicatie oplossingen voor zzp, mkb en grootzakelijke bedrijven.

Voicedata is als VoIP provider in Nederland de beste keuze voor bedrijven om te bellen via internet. Met hun innovatieve platform bieden ze kwalitatief hoogstaande VoIP diensten  via het internet. Dat in combinatie met een sublieme ondersteuning van verkoop- en servicedesk medewerkers maakt dat Nvizion met trots alle producten en diensten van Voicedata aanbiedt.

zzp

Met een vast nummer, gekoppeld aan je mobiele telefoon (vast-mobiel) maak je als ZZP-er een professionele indruk bij je klanten.  Met vast-mobiel combineer je een professionele uitstraling met de flexibiliteit van een mobiele telefoon.

mkb

Voor MKB bieden we een oplossing aan die exact aansluit aan bij uw behoefte; u bepaalt het aantal voip accounts en toestellen dat u wilt gebruiken en richt uw telefooncentrale zelf of met hulp van ons in voor een optimale bedrijfsvoering.

grootzakelijk

Voor grootzakelijke klanten bieden we in samenwerking met Voicedata een totaaloplossing waarmee u optimaal op uw telefoniekosten kan besparen. Deze oplossing heeft alles wat een grootzakelijk bedrijf nodig heeft: efficiëntie, flexibiliteit en kostenbesparing.

VoIP Provider Voicedata uit Hengelo behoort tot de snelgroeiende ondernemingen van Nederland, volgens het jaarlijkse onderzoek van de FD Gazellen in 2018, 2017, 2016 en 2015. Naast de Gazellen Awards heeft Voicedata meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen voor complexe oplossingen, business cases, aantal aangesloten klanten en zelfs een Achievement Award voor de beste VoIP partner over een periode van 10 jaar.