[et_pb_woopro_breadcrumb _builder_version=”4.4.1″][/et_pb_woopro_breadcrumb]

VoIP voor MKB en ZZP

Een flexibele voice over ip oplossing voor mkb en zzp:  vanuit de cloud, met een professionele uitstraling, efficient en flexibel

Ik wil graag meer informatie:

voip voor mkb

Telefonie vanuit de cloud of hosted telefonie is de ideale oplossing voor ieder MKB-bedrijf. Door vast-mobiel integratie, een vaste prijs per user, veel functionaliteiten en maandelijkse opzegbare contracten maakt ieder MKB bedrijf de keuze voor hosted voip. Flexibel, schaalbaar en betalen voor wat je nodig hebt!

voip voor zzp

Optimaal bereikbaar zijn voor klanten en dit geheel in eigen beheer hebben, dat is ideaal voor een ZZP-er. De professionaliteit van een vast nummer en het gemak van een mobiel abonnement worden gecombineerd, zodat er geen aanvullende lasten zijn voor vaste telefonie. Bepaal je eigen bereikbaarheid!

telefonie in de cloud

Telefonie in de cloud wordt door Voicedata al sinds 2004 gefaciliteerd en tegenwoordig kiezen onze ZZP en MKB klanten allemaal voor een cloud-oplossing. Stap over op de VoIP oplossing van Voicedata en neemt afscheid van je huidige telefoonaanbieder of telefooncentrale op locatie met dure servicecontracten, hoge kosten en dubbele facturen voor vaste en mobiele telefonie.

Bij VoIP voor ZZP is flexibiliteit belangrijk. Of het nu thuis op kantoor, op een klus of ’s avonds is, het is belangrijk om beschikbaar te zijn voor klanten zoals u dat wilt. Onze Managed Voice dienst is modulair opgebouwd en al interessant vanaf 1 werkplek. Alle functionaliteiten die u in een telefooncentrale mag verwachten zijn aanwezig voor een klein bedrag per maand.

Als ZZP’er bent u echter niet altijd in staat uw vaste telefoon op te nemen. Door een klus of andere werkzaamheden kan het voorkomen dat u onbereikbaar bent op uw vaste nummer. Hiervoor heeft Voicedata vast-mobiel integratie. Één SIM-kaart, waarop naast uw mobiele nummer ook het vaste nummer binnen komt. Een oplossing die een enorme flexibiliteit met zich mee brengt en deze koppelt aan professionaliteit.

U kunt via ons portaal doorschakelingen of vakantie instellingen instellen en uw ingesproken voicemail berichten naar uw e-mailbox laten doorsturen.

Vast-mobiel integratie

Vast-mobiel integratie is zowel voor mkb als zzp een uitkomst. Bij mkb bedrijven is het een voordeel wanneer een collega veel buiten de deur is en deze lastig of duur te bereiken is. Met de vast-mobiel integratie van Voicedata is dit verleden tijd. Op uw VoIP-toestel kunt u via een BLF snel zien of de collega beschikbaar is en doorverbinden gebeurt door middel van een druk op de knop of het interne kiesnummer. De onderlinge belkosten vallen bovendien volledig weg; u belt immers binnen dezelfde telefooncentrale.

Ook als zzp-er is vast mobiel integratie een voordeel. Als u veel buiten de deur bent, kunnen klanten via uw vaste nummer u op uw mobiele telefoon bereiken.  U heeft met vast-mobiel geen kosten van het doorschakelen van uw vaste telefoon naar uw mobiele telefoon; uw vaste nummer en mobiele telefoonnummer zijn binnen de telefooncentrale aan elkaar gekoppeld. 

De voordelen van vast-mobiel integratie:

  • Geen kostbare investering
  • Betalen per werkplek
  • Alle functionaliteiten beschikbaar
  • Koppeling met uw CRM-pakket
  • Perfecte vast-mobiel integratie
  • Moderne telefooncentrale
  • Interessant vanaf 1 werkplek
  • Maandelijks opzegbaar