Aanbieding!

Polycom SoundStation IP 5000 teleconferentie-apparatuur

325,00  299,00  Incl. BTW

Bent u op zoek naar een conferentietelefoon met hoogwaardige kwaliteiten voor gebruik in een kleine vergaderruimte of directiekamer? De Polycom SoundStation IP 5000 is hiervoor de perfecte oplossing.
Dankzij de Polycom HD Voice™ technologie kunt u rekenen op audio van de hoogst mogelijke kwaliteit. Qua vormgeving past de IP5000 uitstekend in  kleine vergaderlocaties en op de kamer van de directeur.

Slechts 1 resterend op voorraad

Extra informatie

Gewicht 0.52 kg
Afmetingen 26.5 × 28.5 × 6.5 cm

Verander telefonische vergaderingen met de Polycom SoundStation IP 5000 in teleconferenties met een kristalhelder geluid. De SoundStation IP 5000 is ontworpen om met groepen tot 6 deelnemers een gesprek met hoogwaardige audiokwaliteit te voeren. Dankzij de drie gevoelige 360° microfoons voer je eenvoudig gesprekken tot 2 meter afstand.

Poly, de nieuwe naam van Polycom en Plantronics, is de absolute specialist op het gebied van bellen over internet (VoIP) en conferentietelefoons. In de Polycom SoundStation IP 5000 komt die ervaring perfect samen en dat is merk- en hoorbaar!

Ultra helder geluid dankzij hoogwaardige audio

De Polycom SoundStation IP 5000 heeft drie hoogwaardige microfoons die het geluid van alle kanten tot een afstand van ruim 2 meter opvangen. Dankzij de actieve echo- en ruisonderdrukking klinkt ieder gesprek alsof het in dezelfde ruimte wordt gevoerd. De ingebouwde luidspreker geeft een heldere weergave van wat er aan de andere kant van de lijn wordt gezegd.

Hoge resolutie beeldscherm voor eenvoudig beheer

Het ingebouwde display met hoge resolutie geeft snel inzicht in de gespreksstatus en maakt de configuratie van het toestel eenvoudig. Door de ondersteuning van meerdere talen is de interface eenvoudig af te stemmen op de voorkeurstaal van de gebruiker. Zo kan het menu onder andere in het Nederlands, Engels, Duits en Frans worden ingesteld.

Snel aan te sluiten op uw bestaande VoIP-netwerk

De SIP-conferentietelefoon van Polycom is eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande IT-infrastructuur. Met de meegeleverde ethernetkabel zorgt u voor een directe dataverbinding met uw bedrijfsnetwerk. Daarnaast wordt het toestel gevoed via ‘Power over Ethernet’ (PoE). Heeft u nog geen beschikking over PoE in uw bedrijfsnetwerk, schaf dan een extra voedingsadapter aan.

Belangrijkste specificaties

 • Ideaal voor groepen tot 6 deelnemers
 • Kristalhelder geluid dankzij Polycom HD Voice™ technologie
 • Hoogwaardige gesprekken tot een afstand van minimaal 2 meter
 • Productievere telefonische vergaderingen dankzij hoogwaardige microfoons en speakers
 • Voorzien van drie hoogwaardige 360° microfoons
 • Automatische demping van interferentie door mobiele telefoons
 • Geïntegreerde Power over Ethernet (PoE) met optioneel een extra voedingsadapter

Wat zit er in de doos

  • SoundStation IP 5000 conferentietelefoon
  • Netwerk (LAN) kabel - CAT-5E
  • Snelstart instructies

Let op: exclusief psu/adapter

Gewicht 0.52 kg
Afmetingen 26.5 × 28.5 × 6.5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.