[et_pb_woopro_breadcrumb _builder_version=”4.4.1″][/et_pb_woopro_breadcrumb]

Garantie en RMA

Voor consumenten hanteren wij voor alle via onze webshop verkochte producten de wettelijke garantie. U heeft het recht de aankoop binnen 14 dagen te annuleren (wettelijke bedenktijd).  Hiervoor hoeft u geen reden aan te geven. Op alle merkartikelen geldt de garantie van de leverancier, waarbij geldt dat Nvizion zo nodig de garantie volgens de EU wettelijke verplichtingen aanvult.

In geval een product tijdens de garantieperiode niet goed blijkt te werken of niet overeenkomt met de door Nvizion gegeven omschrijving kunt u aanspraak maken op de garantieregeling. Om daar gebruik van te maken neemt u z.s.m., doch uiterlijk 14 dagen na het vaststellen van het gebrek contact met ons op. Zes maanden na aankoop van een product moet u als consument zelf aantonen dat het defect vanaf de eerste dag bestond en niet is veroorzaakt door de manier waarop u het heeft gebruikt.

U heeft als consument binnen de garantieperiode als het defect niet aan u als consument verwijtbaar recht op de volgende oplossingen (zonder aanvullende verzendkosten, arbeidskosten en materiaalkosten):

  • reparatie van het product
  • vervanging van het product
  • korting
  • terugdraaien van de verkoop met terugbetaling van het volledige bedrag.

Het laatste alleen indien reparatie niet mogelijk is, te duur is gezien de aard van het product of niet binnen een redelijk termijn te realiseren is. Voor reparatie sturen wij het product terug naar de leverancier. Wij hebben geen invloed op de duur van de reparatie zolang het product bij de leverancier is, maar zullen alles in het werk stellen om de reparatie z.s.m. te laten uitvoeren. Er is geen recht op een vervangend product, maar doen ons best u waar mogelijk een vervangend product aan te bieden.

 

u

Heeft u nog vragen

Onze klantenservice staat voor u klaar:

Bel:      035-7607700
Email: info@nvizion.nl

Niet tevreden? Meld het ons via ons klachtenformulier